Noi accidente cu răniți pe centura Apahida

Și în acest weekend accidentele grave pe centura Cluj-Apahida s-au ținut lanț. Vineri la amiază, în jurul orei 11:50, un bărbat în vârstă de 24 de ani din Turda, care circula pe DJ161 A, ar fi pătruns pe DN16 fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe drumul naţional, pe direcţia Cluj-Napoca-Apahida.

Reprezentanţii IPJ Cluj a transmis că, „în urma impactului, autovehiculul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers şi a acroșat două autoturisme staţionate pe marginea drumului. În urma accidentului, şoferul în vârstă de 24 de ani şi un pasager din celălalt vehicul au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Cercetările continuă”.

Un alt accident de circulaţie a avut loc, în această după-amiază, pe centura Cluj-Apahida, între sens OMV și sens Apahida. Circulaţia este blocată, iar trei persoane (ambii şoferi şi un pasager) au fost rănite uşor şi transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului ar fi intrat pe contrasens, însă poliţiştii nu au stabilit încă cauza. Se pare că vinovatul ar fi un bărbat de 49 de ani, iar mașina pe care o conducea a lovit o alta condusă de o femeie de 59 de ani din Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.